Ce trebuie tu să faci ca să-ți atingi obiectivele

Giannis Antetokounmpo știe care este cheia succesului și vrea să o împărtășească!

Chiar dacă Giannis și-a început cariera pe un teren de baschet mic din natala Atena, a îndrăznit să-și urmeze visul, transformându-l în realitate. Astăzi, el joacă în liga celor mari, în echipa Milwaukee Bucks NBA, realizând cu succes tot ce-și propune. STR8, EDT-ul preferat al tuturor tinerilor, are aceeași filosofie. STR8 și Giannis și-au unit forțele în dorința de a motiva tinerii bărbați să-și urmărească ardent obiectivele și să le ducă la îndeplinire.

De ce are nevoie un tânăr pentru a-și atinge potențialul maxim? Talentul este necesar, dar nu sufiecient. Giannis Antetokounmpo s-a gândit la o listă completă: perseverență, efort susținut și determinare. Pare simplu în teorie, dar este la fel și în realitate?

Luându-și părinții drept modele de urmat, singura cale spre succes cunoscută de Giannis este cea prin muncă. Încă de când și-a dat seama că baschetul este pasiunea pe care vrea să o urmeze, și-a petrecut majoritatea timpului acolo, pe teren, antrenându-se ore în șir. Fără scurtături, doar cu efort îndelungat și obositor. Este singura cale care dă rezultate. Și merită, cu fiecare pas.

Giannis deține, de asemenea, o combinație explozivă de calități: este atât hotărât, cât și perseverent. Întotdeauna încearcă din greu pentru a obține ceea ce-și dorește, nescăpându-și din ochi obiectivul. Nu ține cont de obstacolele din calea sa, continuă să nu se dea bătut și încearcă și mai tare, pentru a le învinge. Se automotivează să-și depășească limitele și, orice s-a întâmpla, este pregătit să meargă tot înainte.

STR8 împărtășește aceeași filosofie ca și Giannis, așa că prin campania Keep your eyes on the target, îi motivează pe tinerii bărbați să-și depășească limitele și să dea totul pentru a-și îndeplini obiectivele. De aceea, mesajul lor pentru toți tineri este să privească înainte și să nu se dea bătuți. Un mesaj care urmează dictonul What you want is ahead.