Giannis Antetokounmpo știe cum să-și îndeplinească obiectivele!

3 citate ale celebrului baschetbalist

Giannis Antetokounmpo reprezintă una dintre cele mai impresionante povești de succes din toate timpurile. Întotdeauna concentrat pe obiectiv, încearcă în mod constant să-și perfecționeze abilitățile și să-și depășească limitele. Să se dea bătut nu este o opțiune pe care o ia în calcul. Giannis și STR8, EDT-ul preferat al oricărui tânăr, cu o tradiție de mai bine de 19 ani, împărtășesc aceeași perspectivă, iar împreună încurajează toți tinerii bărbați să privească înainte și să rămână concentrați pe obiectivul lor. Această viziune este esența colaborării lor și este tradusă prin mesajul: What you want is ahead!

Giannis are 3 valori în care crede: muncă susținută, determinare și perseverență. Ele sunt calitățile de bază care îl motivează să meargă tot înainte, iar el dorește să inspire tinerii să le adopte ca pe idealurile proprii. Vă propunem 3 citate ale lui Giannis care descriu perfect abordarea lui asupra vieții.

Singura cale spre succes este prin muncă și răbdare
Giannis își petrece majoritatea timpului pe terenul de baschet, antrenându-se fără încetare. Încearcă și iar încearcă în mod constant, pentru că dorește să devină din ce în ce mai bun. El consideră că nu trebuie să existe scurtături către o destinație care merită vizitată. Fiecare pas, fie el mic sau mare, are valoarea sa unică.

Crede în forța ta, pentru că ea te va purta către scopul propus
Să crezi în tine este o calitate foarte importantă a unui tânăr bărbat. Giannis vrea să-i ajute să înțeleagă că ei au puterea de a obține ceea ce-și doresc. Aceasta este singura cale prin care își pot îndeplini visurile și dorințele.


Stresul este bun pentru că arată că-ți pasă. Totuși, nu trebuie să-l lași să răpească ce-i mai bun din tine. Trebuie să-ți menții controlul.

Giannis cunoaște foarte bine importanța deciziilor pe care tinerii le iau cu privire la viitorul lor. Ei pot fi influențați și dezorientați atât de factori interni, cât și externi. Cu toate acestea, fiecare tânăr trebuie să învețe cum să controleze stresul, pentru ca acesta să nu devină un obstacol în calea obiectivelor propuse.

Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook STR8 România, https://www.facebook.com/STR8mywayRomania/.