Noua gamă STR8

În 2018, STR8 și-a stabilit 4 obiective de bază, în concordanță cu ceea ce introduce noua gamă, STR8 AHEAD. Mai jos le vom enumera și descrie în câteva cuvinte.

NIMIC NU TE POATE OPRI
Pentru că STR8 te motivează că singura cale pe care trebuie să o urmezi este tot înainte, fiecare bărbat ar trebui să știe că niciun obstacol nu este destul de mare încât să îi poată opri avântul.

CEEA CE ÎȚI DOREȘTI SE AFLĂ TOT ÎNAINTE
Nu, pentru bărbații STR8 nu există cale de întoarcere. Pentru că ei se definesc ca fiind încrezători, puternici și optimiști, singurul drum de parcurs este înainte. Viziuni noi, oameni noi, forțe proaspete.

FII CEEA CE VREI SĂ FII
STR8 susține pasiunea, dublată de efort susținut. Așa că oricare ar fi pasiunea care te definește în viață, privește înainte și mergi pe drumul tau, încrezator. Pentru că este cea mai bună cale de urmat. Doar tu știi cine ești cu adevărat și ce dorești să realizezi, așa că: TOT ÎNAINTE!

IA CE ȚI SE CUVINE
Speranțe și visuri. Aceste concepte ni s-au transmis de când eram copii. Bărbatul STR8 știe cel mai bine că dacă nu muncești tu pentru visurile tale, nimeni altcineva nu o va face. Și cum tu știi cel mai bine ceea ce vrei de la viață și care sunt speranțele tale, STR8 îți vine în ajutor și te îndeamnă să privești spre obiectivele de atins cu hotărâre, pentru că ele se află doar ÎNAINTE! (AHEAD)