GIANNIS ANTENTOKOUNMPO

Giannis Antetokounmpo este acel tip de bărbat care pur și simplu nu poate trece neobservat - și acest lucru nu se referă doar la statura sa, de 2.02 m. Sunt realizările sale de pe terenul de baschet cele care ne fac să îl admirăm. Ne impresionează, ne entuziasmează, iar Milwaukee Bucks îi datorează fără doar și poate locul de onoare în topuri.

Ne place să îl vedem în acțiune, cu fiecare joc pe care îl performează - iar el ne uimește mereu cu abilitățile și talentul său. Unii ar spune chiar că știm tot ce este de știut despre Giannis. Dar nu este adevărat. Sunt lucruri pe care încă nu le știm despre el. Așa că ar fi timpul să le aflăm.

 1. În anul său de debut, Giannis a fost cel mai tânăr baschetbalist al NBA!
 2. De fapt, era într-atât de tânăr, încât pe parcursul primului său sezon în ligă, s-a înălțat cu 5 cm!
 3. Fanii săi din America l-au poreclit Greek Freak (Ciudatul Grec).
 4. Este un fan înfocat al fotbalului și un jucător foarte bun, de asemenea!
 5. Primul lui contact cu lumea baschetului s-a întâmplat la vârsta de 14 ani.
 6. A început să joace baschet pe un teren deschis din apropierea casei. În vara lui 2015, a postat pe Twitter că, împreună cu fratele său, Thanasis, va reveni pe vechiul teren de baschet pentru a exersa câteva aruncări la coș. Ceea ce este și mai interesant, însă, este că sute de oameni, majoritatea copii și adolescenți, s-au adunat acolo pentru a-l vedea pe Giannis cum performează și pentru șansa de a juca împreună cu el. Acest eveniment aleatoriu a generat ceea ce mai târziu va fi purtat numele de Antetokounbros, evenimente în cinstea lui Giannis.
 7. Numărul de pe tricoul său este 34 - o combinație a datelor de naștere ale părinților săi.
 8. El iubește copiii și încearcă să-și petreacă timpul în compania lor cât de mult posibil.
 9. Mersul la cinematograf se numără printre sporturile sale preferate.
 10. Să asculte muzică hip-hop și să danseze sunt, de asemenea, lucruri pe care le face cu plăcere.
 11. Când se află în Grecia, își face întotdeauna timp să-și viziteze insula favorită - Santorini.

Fără îndoială, Giannis este un model pentru toți tinerii de pretutindeni, dat fiind câtă pasiune și răbdare are pentru ceea ce face în scopul de a îndeplini tot ceea ce își propune. Cum Giannis și STR8 împărtășessc aceeași viziune, a campionilor, ei încurajează fiecare tânăr să-și urmeze visurile și să-și depășească limitele. Privește mereu înainte și concentrează-te pe obiectiv!